Kerstmarkt

Gratis schaatsen tijdens kerstmarkt met foodtrucks

Op vrijdag 20, zaterdag 21 en zondag 22 december is er een driedaagse foodtruck kerstmarkt op het Koopmansplein. Tijdens dit weekend is er ook een fantastische schaatsactie! Het wordt een écht winters weekend waar je samen kan schaatsen, vol entertainment en kan genieten van lekkere hapjes met een glaasje Glühwein.

Muziek programma

Vrijdag – Redleck & Friends; zaterdag – Opa’s Kunstgebit; zondag – Christmas Sisters

https://www.facebook.com/REDLECKWESTERNMUSIC/
https://www.facebook.com/OpasKunstgebit/
https://www.facebook.com/christmassisters/

Eten & drinken

Dit jaar staat de kerstmarkt in het teken van eten & drinken. Van fruit met chocoladedip tot nasi met saté, van warme Glühwein tot chocolademelk. Bij de foodtrucks en chalets kun je heel veel lekkers krijgen! En wat dacht je van lekkere poffertjes na? Ook die kunnen scoren bij de poffertjes Foodtruck!

Ice Carving

Bij hét winterevenement van Assen hoort natuurlijk een leuke winterse activiteit: een demonstratie ijssculpturen met echte icecarvers! Want bijna iedereen wordt vrolijk van sneeuw en ijs, al helemaal in de vorm van sculpturen. Het geeft ons een lekker winters gevoel. Kom je ook kijken hoe deze magische ijsbeelden worden gemaakt?

Speciale actie: gratis schaatsen

Meer schaatsplezier tijdens de kerstmarkt met gratis toegang schaatsbaan Koopmansplein! Er is namelijk de speciale actie: gratis schaatsen incl. schaatsen op zaterdag 21 en zondag 22 december van 10.00 – 13.00 uur.

Actievoorwaarden gratis schaatsen

•         Deze actie loopt tijdens de Kerstmarkt met Foodtrucks van zaterdag 21 december tot en met zondag 22 december 2019

•         Het gratis schaatsen is zaterdag 21 december en zondag 22 december vanaf 10:00 tot 13:00, je kan tot 12:30 gratis de schaatsbaan op

•         Het gratis schaatsen is inclusief schaatsverhuur

•         Iedereen krijgt een polsband en mag gemiddeld een uur op de schaatsbaan schaatsen, mits het niet te druk is