WintersAssen Schoolschaatsen december 2020

Komend ijsseizoen kan weer in het centrum van Assen worden geschaatst. Schaatsen is in onze cultuur verweven. We hebben 42 uren speciaal gereserveerd voor schoolschaatsen. Tevens is dit een unieke kans om een prachtig beweegmoment aan uw leerlingen aan te bieden. Volgt u de stappen beneden om een reservering te maken.

Wanneer 7 t/m 11 dec; 14 t/m 18 dec. Zie starttijden beneden. Eén les duurt 1uur op het ijs, daarna 15minuten in het schaatscafé.

Waar Op de ijsbaan van WintersAssen in het centrum van Assen

Voor wie Alle scholen en jeugdgroepen in en om Assen, bij voorkeur vanaf groep 4. Er kunnen maximaal 60 leerlingen in één blokuur

Kosten €4 per leerling inclusief • professionele begeleiding / instructie • schaatshuur • één consumptiebon per leerling (dus 60% korting op gewone prijs). Basis scholen die voor 1-aug-2020 reserveren betalen €2,50 per leerling.

IJSTIJD! voordelen Leerlingen ontvangen allemaal een brief met een code. De code kan verzilverd worden op www.schaatsen.nl/ijstijd . Leerlingen kunnen kiezen uit o.a. nog een keer in Assen komen schaatsen met 50% korting of schaatsles op een 400m ijsbaan.

Reserveren 1. beschikbaarheid controleren 2. reserveringsformulier invullen.

Beveiligingscode:
security code
Vul de beveiligingscode in:

Verzenden